11 December 2008

PENGUMUMAN DARI CIAO.COM

We’ve been slowly changing over to a new, better money-earning system on Ciao, and we’re almost done! We have now completely replaced the earning-per-review plan, and we have launched our Premium Fund as well as increased the payout for our Current Issue section. It now includes a $10 first place and $5 second place prize. We will be introducing more incentives later, and we will keep you up-to-date with these changes.

Although the $0.25 per review incentive is gone, we think you’ll be very happy to learn about one of the new features, our Premium Fund. We’ll be distributing $2,000 USD to the writers of the best reviews on Ciao each month – about 800 reviews will be considered. Only opinions written in the previous month will be eligible. The first batch of reviews to be considered will be from this past November. The five best reviews will receive $20 each, and a diamond symbol will appear next to the review title.

Pengumuman ini diumumkan pada tanggal 12 Desember 2008. Intinya dengan pengumuman ini ciao.com gak akan membayar 0,25 dollar lagi dari tiap review, jah... nginyem dah gue, padahal cuma ciao.com yang gue andelin buat nyari recehan di dunia maya ini khan lumayan kalo sehari bisa dapet 2-3 dollar, soalnya ngarep dari PTC kaga sabaran nunggunya, apalagi dari adsense. Dan gantinya dengan sistem yang baru ini ciao.com akan menyediakan tiap bulan 2000 dollar buat para penulis review terbaik, sekitar 800 review yang akan dapet, tiap review kira-kira 20 dollar. Jah... susah amat dech buat dapetinnya, khan harus bersaing ama orang nyang faseh bahasa inggris, nah kalo gue... ??? bikin review aje masih make google translate... buh... susahnya nyari duit di dunia maya....


2 comments:

Budiawan Hutasoit said...

hehehe..saya pernah ikut repiu, tapi cuman beberapa kali..nah pas ada pengumuman ini..jadi malas..mending cari yg lain..benar ga..
emang butuh perjuangan mengais $ di dunia maya.

btw, udah pernah melancong ke blog ini kan http://blogguebo.com/

papazakiyya said...

say good by to ciao aja dech, mencari lowongan kerja yang lain... ngabur ke tkp (blogguebo.com)...